Az Office Garden újabb sikere

A Syngenta és a TATA után újabb 1050 m2 irodaterületre írtak alá bérleti szerződést a GVA Robertson által képviselt Office Garden II irodaházban.

A palackos gáz forgalmazásában vezető szerepet betöltő Prímagáz Hungária Zrt. hosszas irodakeresési folyamatot követően döntött az Office Garden II hatodik emelete mellett.

„Az 550 m2-es, minden oldalról ablakos területen sikerült a leghatékonyabban kialakítani a cég megváltozott igényeinek megfelelő irodát, amely inspiráló munkakörnyezetet teremt dolgozóink számára. Döntésünkben nagy szerepet kapott az is, hogy a gázüzemű céges flottánknak is megfelelő parkolási lehetőséget kínál a park és közvetlen környezete, bár reményeink szerint a közeljövőben lehetőség lesz a gázüzemű gépkocsik mélygarázsban történő parkolására.” nyilatkozta Szirmai Zoltán vezérigazgató.

A svájci központú, szaniter szereléstechnikai megoldásokat nyújtó Geberit Kft. az általa forgalmazott termékek színvonalához hasonló szintű irodaházat keresett a XI. kerületben. Főútvonal közelében, földszinti egységben szerették volna megvalósítani új bemutatótermüket, ahol egyéni és üzleti ügyfeleik számára kínálnak prémium típusú megoldásokat. A bemutatóterem mellett a magyarországi központ is az Office Garden II-ben kapott helyet.

„A tulajdonos rugalmas hozzáállásának köszönhetően a bonyolult műszaki megoldásokat is sikerült kivitelezni, így minden kialakítási igényünk maradéktalanul megvalósulhatott.” mondta el Ruboczky Tamás ügyvezető.

A két cég beköltözésével az Office Garden II bérbeadottsága 3 hónappal a hivatalos átadást követően közel 60 %-ot ért el.

Az Office Garden irodapark fejlesztője a II. ütemben is nagy hangsúlyt fektetett a környezettudatos technológiák alkalmazására. Az 0,00 g/év CO2 kibocsátású épület az egyedülálló energiatakarékos technológiáknak köszönhetően a piaci árakhoz képest átlagosan alacsonyabb üzemeltetési költséget biztosít bérlőinek. Az irodapark területére az elektromos áram nagyfeszültségű formájában érkezik, így az elektromos áram díja jelentősen alacsonyabb, mint a hagyományos megoldást használó irodaházak esetében. Az épületben mind az autóval, mind a kerékpárral közlekedők számára nagy számú parkolóhely áll rendelkezésre. A parkosított környezet, az irodaparkban található étterem és kávézó, a közelben levő üzletek és szolgáltatások mind az itt dolgozók hatékony munkavégzését segítik.