Az NTA vonattal érkezik Teresinbe

A megállapodás értelmében az NTA, egy nemzetközi teherfuvarozó vállalat 6 000 négyzetmétert bérel a ProLogis Park Teresin területén.

Az NTA a vasúti és közúti teherfuvarozási szolgáltatások mellett átfogó tengeri szállítmányozási, teherfuvarozási és logisztikai szolgáltatásokat nyújt lengyelországi (Gdynia/Gdansk és Szczecin) tengeri kikötőkön keresztül.

„A kemény munkán kívül a megfelelő pozícióban lévő megfelelő emberek jelentik a fejlődés és a növekedés alapját” – állapította meg Grzegorz Brzostowski, az NTA elnöke. „Hozzátéve a modern raktárlétesítményeket, a kiváló kommunikációs körülményeket és a logisztikai szempontból stratégiai fontosságú helyszíneket, nem választhattunk volna jobb raktárterület szolgáltatót, mint a ProLogis.”

„A vasút elérhetősége kulcsfontosságú előnyt, és végül döntő tényezőt jelentett a megállapodás aláírásakor” – mondta Wojciech Kosiór, a ProLogis lengyelországi bérbeadásokért felelős alelnöke. „Teresin mellett a ProLogis-nak még két közvetlen vasúti mellékvágánnyal rendelkező parkja van, Sochaczew-ben és Dabrowa Górnicza-ban. A közúti szállítmányozás alternatívájaként a vasúti kapcsolat tökéletesen egybevág az ügyfeleink által implementált fenntartható fejlődési alapelvekkel.”

A ProLogis Park Teresin hat épületében összesen 160 000 terület található. Közvetlen mellékvágány kapcsolatával és stratégiai elhelyezkedésével a park kiváló szállítmányozási lehetőségeket kínál, amelyek hatékony hazai, közép- és kelet-európai és oroszországi árudisztribúciót tesznek lehetővé.

A ProLogis további ügyfelei a parkban a DHL, a Rhenus Contract Logistics, a Schenker, és a Viva Manufacturing.

A ProLogis portfóliója a Varsó környéki piacon kilenc disztribúciós park harminckilenc épületében 750 000 négyzetméter területet foglal magában olyan stratégiai helyszíneken, mint Varsó, Janki, Nadarzyn, Błonie, Teresin és Sochaczew.