Az LPR La Palette Rouge a Prologis új ügyfele

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat bejelentette, hogy az LPR La Palette Rouge, az újrafelhasználható csomagolás terén vezető európai logisztikai szolgáltató Euro Pool System raklapösszesítésre specializálódott tagja két új bérleti megállapodást kötött a błonie-i és poznań-i Prologis parkok összesen 7 600 négyzetméteres területéről. A tranzakcióban a Jones Lang LaSalle ingatlanügynökség ipari részlege közreműködött.

Az új bérleti megállapodások részletei:

 

·         3 740 négyzetméteraz E30-as gyorsforgalmi út mellett, Varsótól 25 kilométerre fekvő Prologis Park Błonie hetesszámú épületében;

 

·         3 599 négyzetméteraz S11-es gyorsforgalmi út mellett, az A2-es autópálya közelében fekvő Prologis Park Poznań hármasszámú épületében, amely Poznań központjától 15 kilométerre nyugatra található.

 

„Két disztribúciós létesítményt kerestünk, egyet a főváros közelében, egyet pedig kényelmes nyugat-európai közúti kapcsolattal” – mondta Amadeu Remane, az LPR lengyelországi vezetője. „A Prologis stratégiai helyszínen található kiváló minőségű létesítményei nagyon meggyőzőek voltak, ezért választottuk ezt a megoldást disztribúciós hálózatunk kiterjesztésére.”

 

„Az új tranzakciók is bizonyítják, hogy hatékony logisztikai megoldásainkkal ki tudjuk elégíteni ügyfeleink igényeit” – mondta Emilia Szyszka, a Prologis lengyelországi bérbeadási menedzsere. „Örömmel fogadjuk az LPR-t új létesítményeikben, és fejlesztjük tovább együttműködésünket anyavállalatukkal, az Euro Pool System-mel.”

 

„A La Palette Rouge lengyelországi és nyugat-európai disztribúciós csomópontként fogja üzemeltetni a Prologis két létesítményét Błonie-ban és Poznań-ban. Mivel a vállalat most lép a lengyelországi piacra, nagyon örülünk, hogy a Prologis meg tud felelni elvárásaiknak, és így még hatékonyabban szolgálhatja majd ki ügyfeleit” – tette hozzá Paulina Dziubińska, a Jones Lang LaSalle ingatlanügynökség ipari részlegének szenior tanácsadója.

 

Az Euro Pool System összesen 41 100 négyzetméter területet bérel európai Prologis parkokban Csehországban, Magyarországon, Németországban és Spanyolországban. Az Euro Pool System 2011 óta a Prologis ügyfele Európában.

 

Több mint 1,9 millió négyzetméteres portfóliójával a Prologis a legnagyobb disztribúciós terület tulajdonos és üzemeltető Lengyelországban (2013. június 30-i adatok szerint).