Átrendezheti Budapest arculatát a monumentális épület

Megkezdődik az ország legnagyobb, egy épülettömbben megvalósuló irodájának az építése.

A WING beruházásában megkezdődik a Magyar Telekom Csoport új, Budapest arculatát is meghatározó, 57 000 négyzetméter alapterületű székházának építése. A teljes mértékben a vállalat igényeire szabott épületet a tervek szerint 2018 második félévében adják át. A beruházási érték megközelíti az 50 milliárd forintot, a finanszírozó banki konzorcium tagjai az Unicredit Bank Hungary, az Unicredit Bank Austria és a K&H Bank.

Az új fejlesztés Magyarország legnagyobb, egy épülettömbben megvalósuló irodafejlesztési projektje. Az Üllői út és Könyves Kálmán körút csomópontjában felépülő épület jól megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel és gyalogosan is. Városképileg kiemelt jelentőséggel bír, hiszen a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről érkezve ez a belváros kapuja. A tervező a TIBA Építész Stúdió.
 


Az épület teljes mértékben a Telekom és a T-Systems Magyarország igényeihez igazodik, mivel a cégcsoport, amely hosszú távon veszi bérbe az ingatlant, itt fogja elhelyezni budapesti, irodai munkát végző kollégáinak nagy részét. Az épületben helyet kap egy 1350 férőhelyes mélygarázs, illetve egy 300 fő befogadására alkalmas konferenciaterem is. A Telekom által bérelt területeken kívül az épületben további 4000 négyzetméter áll rendelkezésre piaci bérbeadás céljára. Az építkezés mintegy 1000 fő számára teremt munkát.
 

 

 
 
G
M
T

 
Detect languageAfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBengaliBosnianBulgarianCatalanCebuanoChichewaChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEsperantoEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekGujaratiHaitian CreoleHausaHebrewHindiHmongHungarianIcelandicIgboIndonesianIrishItalianJapaneseJavaneseKannadaKazakhKhmerKoreanLaoLatinLatvianLithuanianMacedonianMalagasyMalayMalayalamMalteseMaoriMarathiMongolianMyanmar (Burmese)NepaliNorwegianPersianPolishPortuguesePunjabiRomanianRussianSerbianSesothoSinhalaSlovakSlovenianSomaliSpanishSundaneseSwahiliSwedishTajikTamilTeluguThaiTurkishUkrainianUrduUzbekVietnameseWelshYiddishYorubaZulu
 
AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBengaliBosnianBulgarianCatalanCebuanoChichewaChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEsperantoEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekGujaratiHaitian CreoleHausaHebrewHindiHmongHungarianIcelandicIgboIndonesianIrishItalianJapaneseJavaneseKannadaKazakhKhmerKoreanLaoLatinLatvianLithuanianMacedonianMalagasyMalayMalayalamMalteseMaoriMarathiMongolianMyanmar (Burmese)NepaliNorwegianPersianPolishPortuguesePunjabiRomanianRussianSerbianSesothoSinhalaSlovakSlovenianSomaliSpanishSundaneseSwahiliSwedishTajikTamilTeluguThaiTurkishUkrainianUrduUzbekVietnameseWelshYiddishYorubaZulu  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 100 characters