A piaci átlag felett teljesít az Office Garden irodaház

Egyre kevesebb a kiadó terület az Office Garden 2-ben. Több multinacionális vállalat után a Pirelli és az Intersnack (ex Chio) Magyarország is a GVA Robertson által képviselt Office Garden 2 irodaházat választotta.

A milánói székhelyű Pirelli a világ ötödik legnagyobb gumiabroncsgyártójaként a prémium piaci szegmensre koncentrál, magas technológiai tartalmú és nagy teljesítményű termékekkel. Ezekben a szegmensekben meghatározó szerepet vívott ki magának a személyautó- és motorkerékpár üzletágakban. A Pirelli gumiabroncsok ma a minőség, az érzelem és a maximális teljesítmény szinonimái.

 

A vállalat büszke gazdag, évszázados Motorsport történelmére. Jelenleg kizárólagos abroncsbeszállítója a Formula1-nek, valamint a Superbike versenysorozatnak. A Pirelli magyar központja augusztustól már a megújult 340 m2-es, Alíz utcai irodából irányítja hazai működését. „Számunkra nemcsak az volt fontos, hogy irodánk központi helyen, reprezentatív épületben legyen, hanem olyan irodaházat kerestünk, amely építészeti megoldásaival, légkörével ösztönző környezetet teremt munkatársainknak.” – összegezte Buczkó Gergely, ügyvezető igazgató. 

 

A düsseldorfi székhelyű Intersnack Vállalatcsoport 1867 óta működik. 6000 alkalmazottjával és évi 1,7 milliárd € árbevételével a legnagyobb európai tulajdonú snack-gyártónak számít. A csoport hazai leányvállalata, az Intersnack Magyarország Kft. 1991 óta van jelen a magyar élelmiszerpiacon a Chio termékek gyártójaként és forgalmazójaként. A vállalat győri gyárában több mint 15 000 m2-en folyik a termelés bel- és külföldi piacokra egyaránt. A magyar piac vezető snackforgalmazója hosszas tervezési folyamat után november 1-jén költözött be az Újbudán lévő irodaházba. Merkler Róbert, ügyvezető igazgató ennek kapcsán kiemelte, hogy a vállalat központi irodája egy kevésbé inspiráló ipari környékről kerütl az Office Garden 2-be, az eddigieknél lényegesen kulturáltabb munkakörnyezetet teremtve munkatársainak. “ Az új irodánkban méltó környezetben fogadhatjuk kereskedelmi partnereinket, beszállítóinkat, valamint a snack-szakma iránt érdeklődő média és civil szervezetek képviselőit is. ” – jelentette ki Merkler Róbert. 

 

Az irodaház népszerűsége töretlen, bérbe adottsági mutatója az új bérlők beköltözésével megközelítette a 90%-ot, a folyamatban lévő tárgyalások alapján az év végéig akár teljes bérbe adottság is megvalósulhat.

 

Az irodaházat fejlesztő GRT Group nagyon örül, hogy sikerült mindkét nemzetközi cég szigorú követelményeinek megfelelnie. Az irodaház elhelyezkedése kiváló. Az Office Garden sikerének egyik alappillére, hogy az irodaparkot fejlesztő GRT Group mind a tervezésnél, mind a napi működésben kiemelt figyelmet fordít az irodaházban lévő bérlők sikeres munkájához szükséges feltételek biztosítására, összhangban a modern épületektől elvárt fenntarthatósággal.