A Wing értékesítette részesedését a Marketben

Wing Zrt. eladta a Market Építő Zrt.-ben meglévő ötvenegy százalékos részesedését a Garharrt Invest 2014 Zrt-nek.

A Market több mint tizenkét évig a Wing Csoport részét képezte. Ezen időszak alatt a Market árbevétele tízszeresére emelkedett és az ország meghatározó magasépítő-ipari vállalkozásává növekedett.

 

A Wing Zrt. az egyik legnagyobb magyar, magántulajdonban lévő – projektportfólióval és ingatlanszolgáltatásokra specializálódott leányvállalatokkal rendelkező – ingatlanvállalkozás. Fejlesztései között számos díjnyertes beruházás megtalálható, például a Millenáris Irodaházak, az Átrium Park, az Allianz székház, a Corvinus Egyetem új épülete és a Studium Irodaház, a Máriássy Ház, az East Gate Business Park, a Dél-pesti Üzleti Park, az egri Agria Park vagy a legújabb kereskedelmi fejlesztése a Hegyvidék Bevásárlóközpont.

 

 

FTC StadionA Market Építő Zrt. az ország vezető magasépítő-ipari vállalkozása, tevékenysége kiterjed a szektor minden területére. Portfoliója széleskörű, az üzleti célú ingatlanok – raktárcsarnokok, irodaházak – mellett sportlétesítmények, oktatási intézmények, butikszállodák és luxusüzletek egyaránt a cég referenciamunkái között szerepelnek. A Market számos építőipari díj tulajdonosa.