A Teleplan megújította 13 400 négyzetméteres bérleti szerződését

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat bejelentette, hogy a Teleplan, amely a számítógépek, kommunikációs és fogyasztói elektronikai eszközök területén nyújt technológiai aftermarket (garanciális és garancián túli) szolgáltatásokat, megújította 13 400 négyzetméteres bérleti megállapodását a Prologis Park Prague D1 East területén.

„Nagyon örülök, hogy a Teleplan a szerződés megújítása mellett döntött” – mondta Martin Polák, a Prologis csehországi és szlovákiai képviselője és alelnöke. „A Teleplan 2006 óta értékes ügyfelünk, és a döntésük világosan mutatja, hogy portfoliónk minősége, szaktudásunk és ügyfélkiszolgálásunk megkülönböztet minket versenytársainktól. Hálásak vagyunk a megszavazott bizalomért, és örömmel építjük tovább szilárd együttműködésünket.”

 

A Prologis Park Prague D1 East hét épületében közel 140 000 négyzetméter modern disztribúciós terület található, mindegyik épülete rugalmas, az ügyfelek egyedi igényeihez igazítható disztribúciós platformot kínál. A park jelenlegi ügyfelei a L´Oreal, az ESA Logistics, a DHL Express, a Raben Logistics és a Teleplan. A park kihasználtsága 98%-os, egyetlen, 3 000 négyzetméteres egysége szabad.

 

A Prologis Park Prague D1 East a D1-es autópálya mellett, Prága központjától csupán 11 kilométerre délkeletre, a Prologis Park Prague D1 West-tel szemben helyezkedik el.

 

Hat disztribúciós park 30 épületében található, több mint 633 000 négyzetméteres portfoliójával a Prologis az egyik vezető ipari disztribúciós létesítmény szolgáltató Csehországban (2012. szeptember 30-i adat).