A South Buda Business Park Irodaházba költözik a KIA Motors

Újabb bérlővel bővült a South Buda Business Park (SBBP) „A” épülete. Az idei futball VB egyik fő támogatója, a Kia Motors nyár végén költözött be a Colliers International budapesti irodájának közreműködésével az újbudai telephelyére – tudtuk meg Mazsaroff Katától, a nemzetközi ingatlanügynökség iroda bérbeadásért felelős csapatának tanácsadójától.

Az „A” kategóriás irodaházban összesen hat irodaszint és 431 férőhelyes, kétemeletes mélygarázs került kialakításra. Az épület közvetlen közelében számos, a bérlők kényelmét biztosító szolgáltatás –éttermek, bevásárló és szórakoztató központ, posta, fitness center, kézi autómosó, benzinkút –található.

„A South Buda megfelelő adottságairól és kedvező ár-érték arányos szolgáltatásairól ismert a vele azonos kategóriában szereplő kínálatban, többek között ezért is döntöttünk mellette. Az általunk megadott kívánalmak szerint kialakított modern irodában megtaláltuk számításainkat”. – nyilatkozta a Kia Motors Hungary Kft. képviselője.

A KIA Motors bérleti szerződését a Colliers International Hungary, a SBBP kizárólagos ügynökségének közreműködésével kötötték meg. A koreai cég a következő évekre összesen 420 négyzetmétert bérel – erősítette meg az értesülést Mazsaroff Kata.

A hír szerzője: OGH