A Prologis Build-to-Suit létesítményét fejleszti a Wroclaw V. területén

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat az első negyedévben megállapodott egy 18 300 négyzetméteres személyre szabott (BTS) létesítmény fejlesztéséről a Tradis, az Eurocash Group tagja részére, a Prologis Park Wroclaw V. területén. Ez már a harmadik, a parkon belül fejlesztett BTS létesítmény kevesebb, mint két éven belül.

Ewa Zawadzka, a Prologis lengyelországi üzletfejlesztési igazgatója elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a Tradis a Prologis-t választotta új létesítménye fejlesztési partneréül. Nagyon fontos ügyfél, és boldogan fejlesztjük tovább együttműködésünket. Ez már a harmadik BTS fejlesztésünk kevesebb, mint két év alatt, ami megerősíti a Prologis Park Wroclaw V., mint kulcsfontosságú logisztikai helyszín pozícióját, és egyben pozitív üzenet is az egész lengyelországi piacnak.”

 

A Prologis 2012 első negyedévében adta át 19 100 négyzetméteres BTS létesítményét az UPM Raflatac, egy vezető öntapadó címke alapanyagokat gyártó vállalat számára. Legutóbb 2012 negyedik negyedévében írt alá megállapodást egy 17 800 négyzetméteres BTS létesítmény építéséről egy vezető nagy- és kiskereskedelmi háztartási gép és elektronikai cikk kereskedő vállalattal.

 

A Prologis Park Wroclaw V. 70 hektár területen fekszik, és így jelentős fejlesztési lehetőségeket kínál: a teljes disztribúciós terület potenciál eléri a 290 000 négyzetmétert. A park Wroclaw jövőbeni körgyűrűje mentén fekszik, három kilométerre délnyugatra a Wroclaw Bielany csomóponttól, ahol az A4-es (Berlin és Ukrajna közötti) autópálya keresztezi az E261-es utat.

 

Négy, összesen 17 épületben 360 000 négyzetméter területet magában foglaló ipari parkjával a Prologis vezető ipari terület szolgáltató a Wroclaw-i régióban.