A Jones Lang LaSalle 200 városban kapcsolja le a világítást a Föld Órája kezdeményezésre

Az irodaházak, melyeket a Jones Lang LaSalle és a LaSalle Investment Management üzemeltet egy órára sötétbe burkolóznak szombat este a Föld Órájára, a World Wildlife Fund (WWF) éves kampányának keretén belül; a cég ezzel szeretné ösztönözni az elkötelezettséget a klímaváltozás elleni fellépés felé.

Helyi idő szerint este 8 óra 30 perckor a Jones Lang LaSalle és a LaSalle Investment Management irodái világszerte csatlakozni fognak ahhoz a több ezer más épülethez, akik lekapcsolják a nem vészvilágításra szolgáló lámpákat egy órára, sötétségbe borítva a városokat a világszintű energiatakarékossági erőfeszítések megsegítése érdekében.

 

„A Föld Órája felhívja a figyelmet az energiatakarékosság fontosságára és erőteljes üzenetet küld, hogy szükséges lépéseket tennünk az éghajlatváltozás érdekében” – mondta Lauralee Martin, a Jones Lang LaSalle üzemeltetési és pénzügyi vezetője. “Ez egy globális kezdeményezés, ami egyesíti szakembereinket, ügyfeleinket és a városokat, ahol dolgozunk és élünk.” „A Jones Lang LaSalle azóta részt vesz a Föld Órája kezdeményezésen, amióta az hat évvel ezelőtt elkezdődött” – mondta Dan Probst, a Jones Lang LaSalle Energia- és Fenntarthatósági Szolgáltatások részlegének elnöke. “Vállalatunk nemcsak ezen esemény felé elkötelezett, hanem ezen órán túl, egész év folyamán tesz azért, hogy cégünk és ügyfeleink energiahatékonyabbak legyenek.” Amellett, hogy 200 iroda támogatja a kampányt, a Jones Lang LaSalle a Föld több száz kis- és nagyvárosában is együttműködik partnereivel, hogy támogassa őket, míg a cég több ezer alkalmazottja saját otthonában csatlakozik a kezdeményezéshez. A Jones Lang LaSalle 195 millió négyzetméter, társaságok és befektetők tulajdonában lévő kereskedelmi ingatlant üzemeltet 70 országban szerte a világon.