A HG Media cégcsoport új irodaházban

A Jones Lang LaSalle ingatlan szaktanácsadó cég segítségével a Lisznyai Irodaházban találta meg új székhelyét a HG Media cégcsoport.

A HG Media elsősorban költséghatékonysági szempontok alapján döntött a székhely változtatás mellett. Az üzleti tevékenységéhez jobban igazodó, olcsóbb és egyben sokkal kellemesebb, a kreatív munkát inspiráló zöld környezetben tudja kihasználni az egyes cégek együttes elhelyezéséből adódó előnyöket. Emellett fontos szempont volt, hogy az ügyfelek is a megszokott útvonalon juthatnak el a vállalathoz, hiszen az elmúlt közel 10 évben is az I. kerületben helyezkedett el a cégcsoport irodája. A cégcsoport a Lisznyai Irodaház teljes irodaterületére kötött bérleti szerződést. 

 

 A HG Média (www.hgmedia.hu) tartalomfejlesztéssel, kommunikációs tanácsadással és niche közösségek kialakításával foglalkozó cégcsoport, amelynek főbb tagjai a Hamu és Gyémánt Kft., a HG 360 Kft., Media Services Magyarország Kft., a Fotógyár Kft., a HG PRISMA Kft. és az Affiliate Network Kft. A cég on-és off-line kommunikációs tanácsadói üzletágának részeként üzleti és közösségi kommunikációs projektek tervezését, gyártását és lebonyolítását látja el, full service ügynökségként. 

 

Tarcza Pál Patrik, a Jones Lang LaSalle vezető irodapiaci tanácsadójaelmondta: „Számos iroda lehetőség szóba került a HG Media irodaköltözése kapcsán. Eddigi irodájukhoz közeli, budai ingatlanokat kerestek, és fontos volt számukra a költséghatékony, egyedi, inspiráló irodai atmoszféra és a zöld környezet. A Lisznyai Irodaházban mindezek az értékek egyesülnek és bízom abban, hogy a cégcsoport hosszútávon elégedett lesz a választásával.”

 

Krskó Tibor, a cégcsoport vezetőjekiemelte, hogy a Jones Lang LaSalle sok időt és energiát spórolt meg számukra azzal, hogy csak olyan irodaházakat mutattak meg, amik valóban megfeleltek az igényeiknek és a szerződéskötés és területkialakítás során végig hatékonyan segítették a feleket.