A Green House-ba költözik az Isys-On

A vállalatirányítási rendszerek területén 20 éves szakmai múlttal rendelkező Isys-On Informatikai Tanácsadó Kft. 2013. év elején költözik a Green House-ba.

Az elsősorban termelő vállalati és kereskedelmi szolgáltatói körrel rendelkező – magyar tulajdonosi kézben lévő – cég hisz az innovációban, és döntéseit ennek megfelelően hozza meg, ezért is választotta a Green House irodaházat. A cégvezetők fontosnak tartják a környezetvédelmet és társadalmi felelősségüknek érzik, hogy mint cég is részt vállaljanak a környezettudatosságban. Bíznak benne, hogy az Isys-On által képviselt értékek a dolgozók számára is átültethetőek, ezzel is segítve a hatékonyság és a siker elérését.

 

A Skanska Magyarország Ingatlan Kft. ügyvezetője – Grzegorz Strutynski – üdvözli az új bérlőt. „Örömmel látjuk, hogy ez az előretekintő informatikai cég is Magyarország legfenntarthatóbb irodaházában találja meg új otthonát. Az Isys-On olyan jó nevű nemzetközi cégekhez csatlakozik, akik a fenntarthatóságot kiemelt prioritásként kezelik. Az ABB, az AVIS és a Skanska után az Isys-On is elkötelezte magát a környezettudatosság és energiahatékonyság mellett. A Green House centrális lokációja a cég üzleti tevékenységére is kedvező hatással lesz.”

 

A tárgyalások során a bérbeadó kizárólagos képviseletét a CBRE látta el.