A Goodman új igazgatót nevezett ki régiónkban

A Goodman, Európa első számú ingatlanfejlesztője Észak- és Közép-Kelet-Európáért felelős regionális igazgatóvá nevezte ki Roger P. Peterst, aki a vállalat brüsszeli irodájából látja majd el munkáját.

Danny Peeters, a Goodman európai vezérigazgatójaelmondta: „Roger meggyőző szakmai tapasztalatokra tett szert európai és ázsiai magán- és állami cégeknél az üzletfejlesztés és befektetés terén. Szakértelme révén tovább erősödik cégünk európai vezetői csapata.”

 

Roger Peterskorábban Szingapúrban dolgozott európai és ázsiai befektetők kereskedelmi, logisztikai és lakóingatlan-beruházásain. Ezt megelőzően magántőke-befektetési vállalatok üzletfejlesztéséért felelt, többek között Csehországban, Romániában, Oroszországban és Törökországban, továbbá egy zárt végű közép-európai ingatlanalap vezérigazgatói posztját töltötte be. 1998 és 2006 között a ProLogis Europe fejlesztési vezérigazgató-helyettese volt, ahol ingatlanok fejlesztéséért és vásárlásáért volt felelős Magyarországon, Romániában, Szlovákiában, Skandináviában és a Benelux-államokban.

 

Roger Peterskarrierje Hollandiában indult egy amszterdami irodafejlesztő cégnél, valamint több hónapot töltött a Holland Külföldi Befektetések Ügynökségénél New Yorkban. Gazdasági és városfejlesztési diplomáját az Amszterdami Egyetemen szerezte, továbbá a Royal Institute of Chartered Surveyors elismert tagja (MRICS).

 

A Goodman Európa első számú fejlesztője

 

A PropertyEU magazin márciusi számának cikke alapján a Goodman Európa első számú fejlesztője. A rangsort a 2009 és 2011 között befejezett projektek területe alapján állították fel.