A Gameloft a Riverparkba költözött

A Gameloft, a digitális és közösségi játékok egyik világszerte vezető kiadójaként a digitilális platformok teljes spektrumára fejleszt, mint például mobiltelefon, okostelefon, táblagép (Apple® iOS és Android®), set top box, smart TV és konzolok. A vállalat, amelynek központja Párizs, több mint 5000 alkalmazottat foglalkoztat és a világ 31 országában van jelen.

A Gameloft számára az irodaház kiválasztása során nagyon fontos volt a rugalmasság, a minőség és az, hogy az új irodájukat minél hamarabb elfoglalhassák és elkezdhessék munkájukat Budapestről. Ezen elképzeléseik megvalósításhoz kiváló partnerre leltek a RiverPark irodaházban. „Nagyon örülünk, hogy egy újabb jó nevű nemzetközi céget üdvözölhetünk irodaházunkban, reméljük, hogy a többiekhez hasonlóan a Gameloft is hosszútávon elégedett bérlője lesz a RiverPark irodáknak” – mondta a tulajdonos képviseletében Kay-Uwe Blandow, az IVG Hungary ügyvezető igazgatója.

 

„A RiverParkban bérelt Gameloft iroda kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy modern és inspiráló környezetet biztosítsunk leendő munkatársaink számára. Terveink szerint az irodaház jó megközelíthetősége, a letisztult belső terek és design, valamint a kilátás a Dunára hozzájárulnak majd ahhoz, hogy játékfejlesztő csapatunk minden tagja hosszú távon is jól érezze itt magát.” – mondta Răzvan-Cătălin Dinită, a Gameloft Stúdió vezetője. A RiverPark irodaház két épületből álló „A“ kategóriás irodaház komplexum, amely közel 10.000 m2 bérelhető területet kínál a Közraktár utcában. A Duna-parti ingatlan lenyűgöző panorámával, exkluzív belső kerttel, tetőteraszokkal és igényes műszaki megoldásokkal teremt magas színvonalú irodai környezetet és munkakörülményeket az itt dolgozóknak. A tranzakció során a bérbeadót a GVA Robertson képviselte, a bérlő bemutatását pedig a CBRE végezte.