A Futureal újabb irodaházat épít a Corvin sétányon

A Futureal Csoport a gazdasági válság ellenére tovább folytatja irodafejlesztéseit. A Váci úti irodafolyosón, a Volga Szálló helyén épülő Vision Towers munkálatai már folynak, míg a Corvin Sétányon most kezdődik meg a Corvin Irodák újabb tagjának, a Corvin Cornernek a fejlesztése.

Év végéig az összesen 42 ezer négyzetméter bérbeadható alapterületű Corvin Irodák I-II. foglaltsága meghaladja a 95%-ot, ezért a folyamatosan jelentkező bérlői igényekre reagálva a Futureal a III. ütem megépítése mellett döntött. A Futó és Práter utca sarkán elhelyezkedő irodaépület a Corvin Corner nevet kapta.

 

A mintegy 16 millió euró értékű fejlesztés a belváros egyik legnagyobb üzleti negyedében, a több ingatlanszakmai díjjal is büszkélkedhető Corvin Sétányon épül fel és az épület közvetlen szomszédságában elterülő sétánnyal kiegészülve kétséget kizáróan minden igényt kielégítő és élvezhető munkahelyet teremt Budapest belvárosában. A kiválói irodai elhelyezkedést remek szolgáltatási környezet is segíti: a jelentős tömegközlekedési csomópont, széles körű kiskereskedelmi kínálat a Corvin Plazaban, üzletek, éttermek, fitnesz-terem a Corvin sétány mentén és a Corvin mozi.

 

Az irodaházat a számos irodatervezési referenciával büszkélkedő Stúdió 100 építésziroda tervezte, Szász László Ybl-díjas építész vezetésével. Az építkezés 2013 I. negyedévében indul, 2014 második negyedévében pedig az irodaház már fogadja első bérlőit és látogatóit. Az irodaház 6.200 m2 bérbe adható területtel és 91 parkolóhellyel áll majd a bérlők rendelkezésére.

 

Az értékesítés 2012 novemberében indult, a bérbe adható irodaterületek felére a Futureal már most komoly tárgyalásokat folytat. Az épület tökéletesen alkalmas egy-felhasználós vállalati székháznak és több-bérlős irodaháznak egyaránt.

 

A Corvin Corner már a fejlesztés tervezési fázisában megkapta a nemzetközi fenntarthatósági és környezetvédelmi tanúsítvány, a BREEAM Very Good minősítését.