A Fornax ICT az M3 Business Centert választotta

A CPI Hungary (korábban ABLON) M3 Business Center irodaházának új bérlője, a hazai és nemzetközi IT szektorban egyaránt aktív Fornax ICT. A cég a Hungária körúti irodakomplexum B épületében választott magának egy tágas, korszerű irodát a Cushman & Wakefield közreműködésével.

A FORNAX egy huszonöt éve működő magyar informatikai vállalatcsoport. Az üzleti folyamatok optimalizálásával, infokommunikációs megoldásokkal, illetve alkalmazás-integrációval foglalkozó cég folyamatosan fejlődik, a kibővült területigényt a tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen elérhető Hungária körgyűrű prominens irodakomplexumában.

 

Az új irodánk kiválasztásánál fontos szerepet játszott a jó ár-érték arány, a rugalmas kialakításhoz való hozzáállás és a forgalmas, de ugyanakkor nyugodt munkakörnyezet jó megközelíthetőséggel. Elvünk, hogy a cég teljesítményét a szervezet keretein belül dolgozó emberek teljesítménye határozza meg. Erre a Fornax ICT-nél kiemelt figyelmet fordítunk, ezért is volt számunkra fontos, hogy olyan irodahelyszínt tudjunk kollégáink számára biztosítani, amely élhető, csendes atmoszférájával elősegíti a minél magasabb színvonalú munkavégzést. A fentiek alapján esett választásunk az M3 Business Centerre.”- mondta el Nagy Zoltán a Fornax ICT Kft. ügyvezető igazgatója.

 

M3 Business CenterAz M3 Business Center B épületében az egy évvel korábbihoz képest huszonkét százalékkal nőtt a bérbeadás. Az étteremmel, sok parkolóhellyel rendelkező irodakomplexum az M3-as autópálya bevezető szakaszánál, a 1-es metró és a Városliget közelében található.

 

A korábban felújított „A” épület jól cellázható 150-1000 négyzetméterig osztható irodaszinteket kínál, a 2008-ban átadott 6 emeletes „B” épület pedig világos, tágas egyterű irodák kialakítására nyújt lehetőséget. A kettős fejlesztési koncepció következtében a két épület sokféle irodai kialakítási koncepcióra ad lehetőséget. Bérlői között található az Interticket, a Creditexpress, a Groupama Garancia, a Brother International és az Öko Pannon.

 

A CPI Hungary (korábbi nevén Ablon) a CPI Group (Czech Property Investments) tagja. 2013-ban a CPI Group az Ablonon kívül megvette az Endurance ingatlanalapot is, és ezzel a Közép- és Kelet-Európa régió egyik legaktívabb fejlesztőjévé és befektetőjévé vált. A cégcsoport több mint 610 000 négyzetméter kiskereskedelmi területet, 407 000 négyzetméter irodaterületet, 17 hotelt és 212 000 négyzetméter ipari és raktárterületet kezel a régióban. Több mint 12 600 lakással a második legnagyobb lakossági ingatlanos cég Csehországban. A CPI a budapesti irodapiac egyik legnagyobb ingatlan befektetője, olyan ingatlanok tulajdonosa, mint a Gateway Office Park, a BC99, az Aréna Corner irodaház és a Budaörs Office Park (BOP).