A DTZ az Alkotás Point irodaház bérbeadó ügynöksége

Az Alkotás Point irodaház új kizárólagos bérbeadó ügynöksége a DTZ ingatlan tanácsadó. A Heitman alapkezelő 2011-ben vette meg a 25 700 négyzetméteres épületet, az üzemeltetést pedig az AIG/Lincoln nyerte meg. Buda közkedvelt részén található irodaház évek óta a budapesti irodapiac meghatározó épülete. A DTZ irodaügynökségi csapata örömmel vállalta egy ilyen volumenű irodakomplexum bérbeadását.

„ Örülünk, hogy egy ilyen színvonalas épület került be a kizárólagos portfóliónkba, és azt magas szakmai tapasztalatunkkal támogathatjuk. Nem rég sikeresen lezártunk egy bérleti tárgyalást egy neves klinikával közel 1600 négyzetméterre, amely egyben az épület bérlői és szolgáltatási körét is bővíti.„– tette hozzá Püschl Nikolett, a DTZ vezető ingatlan-tanácsadója. 

 

Jelentős felújításon megy át az épület, amelynek következtében inkubátor irodákat alakítottak ki az 1. emeleten, ahol már akár 1 fős munkaállomásokat is lehet bérelni. Az inkubátor iroda területén belül egy konferenciaterem is kialakításra került, amely az ott bérlők kényelmét szolgálja.