A Cushman & Wakefield új, közép-európai vezetője

A Cushman & Wakefield, a világ legnagyobb, magántulajdonban lévő ingatlantanácsadója a mai napon bejelentette a közép- európai régió új vezetőségi felépítését, melynek fő célja a vállalat vezető pozíciójának további erősítése a térségben a globális stratégiai növekedési terv szerint.

A Cushman & Wakefield közép- európai régiójának vezetője a mai naptól Jonathan Hallett, aki egy több mint 400 fős csapatot vezet majd Lengyelországban, Magyarországon, Csehországban, Romániában és Szlovákiában. Jonathan továbbra is megtartja a prágai iroda irányítását, melyet 2003 óta vezet. Jonathan Hallett képviseli továbbá a vállalat közép-európai régióját az EMEA vezetőségi tanácsban.

 

A Cushman & Wakefield lengyel irodáját, mely jelenleg hozzávetőlegesen 150 fős csapattal az ország egyik legnagyobb és legsikeresebb vállalata, annak 1991-es megalakulása óta Richard Petersen vezeti. Richard lemond pozíciójáról és 2013. második negyedévének végén Charles Taylor-nak adja át az irányítást.

 

Charles a Cushman  & Wakefield magyarországi irodáját irányította az elmúlt 11 évben és a vezetést a budapesti iroda jelenlegi irodabérbeadási vezetőjének, Pados Gergelynek adja át.

 

“A változások hátterében a Vállalat stratégiai növekedési terve áll” mondta Jonathan Hallett. “Többek között egy integráltabb felületet szeretnénk létrehozni a hazai és nemzetközi ügyfeleink számára nyújtott szolgáltatásaink fejlesztésének érdekében.”

 

Carlo di Barel Sant’Albano, a Cushman & Wakefield EMEA térségének vezetője elmondta: “A globális stratégiai tervünk értelmében a közép- európai vezető pozíciónkra alapozunk és biztos vagyok benne, hogy a legmegfelelőbb menedzsment felépítéssel vágunk bele cégünk következő növekedési időszakába és a lehető legjobb szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek. Richardnak, aki lemondott ügyvezető igazgatói címéről ezúton szeretnénk megköszönni a munkáját és mindazt, amit a vállalatért tett. ”