A CCC meghosszabbította bérleti szerződését a Prologis Park Wroclaw IV területén

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat megújította bérleti szerződését a CCC Group-pal, a legnagyobb cipőipari gyártó vállalattal, a lengyelországi cipő-kiskereskedelmi piac vezetőjével. A megállapodás tárgya a Prologis Park Wroclaw IV 10 900 négyzetméteres területe.

„Ha az ügyfél fél Európán keresztül akarja terjeszteni termékeit, esszenciális fontosságú egy megbízható, professzionális partner, aki meg tud felelni az elvárásoknak és igényeknek” – mondta Magdalena Kostjan, a Prologis lengyelországi bérbeadási menedzsere.

 

„Stratégiai célunk, hogy hálózatunkat Lengyelország határain túlra is kiterjesszük, ezért a CCC SA úgy döntött, hogy marad a Prologis Park Wroclaw IV területén, mivel elhelyezkedése kiváló, a létesítmények modernek, és a Prologis-szal is kiváló a kapcsolatunk. Kétségkívül ez a legmegnyugtatóbb és legjobb megoldás, így zavartalanul fokuszálhatunk a CCC SA és logisztikai műveleteink fejlesztésére” – mondta Sylwester Szymczak, a CCC SA logisztikai igazgatója.

 

A Prologis Park Wroclaw IV három épületében összesen 50 000 négyzetméter iroda- és raktárterület található. A park további bővítési potenciálja további 35 000 négyzetméter terület fejlesztését teszi lehetővé. A park jelenlegi ügyfelei a GEFCO, a Hi Logistic és a Yusen Logistics.

 

A park stratégiai helyszínen, az A4-es autópálya mentén (Berlin-Wroclaw-Cracow-Ukraina) található Katy Wroclawskie területén, 35 kilométerre Wroclaw központjától, és 20 kilométerre a Bielany csomóponttól. A Wroclaw-ot elkerülő körgyűrű nyugati szakasza szintén a közelben halad el.

 

A Prologis, 1,9 millió négyzetméteres portfólióval, vezető disztribúciós-létesítmény üzemeltető Lengyelországban (2013. június 30-i adatok).