A CBRE új retail részleget indít Magyarországon

Az új kiskereskedelmi részleg vezető tanácsadóval bővül a CBRE csapatánál. A világ vezető ingatlan-tanácsadójának budapesti irodájához szeptemberben csatlakozott Koroknai Szabolcs.

Koroknai Szabolcsot a CBRE új kiskereskedelmi részlegénél vezető tanácsadónak nevezték ki. A 42 éves szakember 12 éve dolgozik a magyarországi kereskedelmi ingatlanpiacon, ahol három évet töltött a fejlesztői (Mammut, Strabag) oldalon, majd kilenc évet dolgozott a Colliers International vezető kiskereskedelmi tanácsadójaként. Koroknai bevásárlóközpontok és kiskereskedelmi parkok bérbeadásával, illetve bérlőképviselettel foglalkozott, olyan ügyfelekkel, mint a Mosaic Property, a Mammut, a WING, az Europa Fund és a Portico Invest, illetve a C&A,  H&M, az Orsay, a Raiffeisen Bank, a McDonald’s és az Alexandra könyváruház.

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy Szabolcs a piac elismert szakértőjeként csapatunkat erősíti. Meggyőződésünk, hogy kitartó munkája és szakértelme hozzájárul a CBRE sikereihez.” – nyilatkozta a kinevezés kapcsán Konthur Adrienne, a CBRE magyarországi ügyvezető igazgatója. A tervekkel kapcsolatban Koroknai Szabolcs azt mondta, hogy a CBRE a kiskereskedelmi ingatlanpiac piac meghatározó szereplőjévé kíván válni, ezért a jövőben további szakértőkkel bővül az új részleg.