97%-os telítettség a West End Business Centerben, új bérlők a MOM Parkban

Az AEW Europe kezelésében lévő, a városközpontban található West End Business Centerbe és a Buda szívében elhelyezkedő MOM Parkba is számos új bérlő érkezett, emellett mindkét irodaház jelentős mennyiségű szerződéshosszabbítással is büszkélkedhet.

Westend Business Center

 

 

A 28.000 m2 területű West End Business Center irodaterületeinek már 97%-a foglalt, ebből 4.400 m2-nyi területre kötöttek új szerződést az év során. Az eddigiek mellé olyan további fontos bérlők sorakoztak fel, mint a Euromedic Group/Diagnoscan Magyarország, a Trenkwalder, vagy az Yntergy. Az Avon szintén a belváros ikonikus irodaházát választotta új bemutató termének helyszínéül, valamint a Tower International is a West End Business Center magas szintű szolgáltatásokat nyújtó épületében nyitotta meg első A.B.E. Offices szolgáltatott irodáját, összesen 1.300 m2-en. 2013-ban A Diageo és az Ernst & Young egyaránt bővítette irodaterületét.

 

A számos szakmai díjban és elismerésben részesült, majdnem 10 éves épületre továbbra is kiemelkedően nagy az igény, presztízsét kiváló technikai adottságain és lokációján túl magas színvonalú kezelésének, üzemeltetésének is köszönheti.  

 
Az AEW Europe Asset Managere, Hancz Anita a következőképpen értékeli a West End Business Center teljesítményét: „Az elmúlt 2 év során az épület területének közel 20%-ára új szerződést írtunk alá a körültekintően kidolgozott ingatlankezelési stratégia nyomán,  ennek középpontjában a bérlők igényeinek maximális kielégítése áll. A ház nagyszerű adottságainak és a megfelelő stratégiának köszönhetően fantasztikus eredményeket értünk el egy nagyon kemény piacon.” 

 
Sikerek tekintetében a MOM Park bevásárlóközpont és irodaház sem maradt el a West End Business Center mögött: 2.600 m2 irodaterületre születtek új szerződések, 2013-tól többek közt a Portfolion Zrt., az Econgas, és a Provital Zrt. is az AEW Europe által kezelt emblematikus, budai épületkomplexumban bérel irodát, ezen kívül 2014 tavaszán a Tower International második, legújabb A.B.E Offices központját nyitja meg az ingatlanon, közel 1.000 m2-en. A meglévő bérlők közül a Thales és a Bonitas 2002 Zrt. is meghosszabbította szerződését – a MOM Park bevásárlóközpontban és irodaházban már csak 4000 m2 irodaterület szabad.