Újabb nagy bérlő költözik a Váci Corner Offices irodaházba

A HB Reavis magyarországi vállalata 5 évre szóló bérleti szerződést kötött a piacvezető követeléskezelő vállalat, az Intrum Justitia magyarországi leányvállalatával. Az Intrum Justitia valamennyi részlege átköltözik az új, közel 2400 négyzetméteres irodába. A tranzakció során a bérlőt az American Appraisal Magyarország képviselte.

A Váci Corner Offices irodaház második szintjén kialakított 2327 négyzetméteres iroda összesen három, 45 négyzetméteren kialakított teraszt kínál az új bérlőknek. A kényelmes ügyfélfogadás érdekében az Intrum Justitia az irodaház földszintjén egy további 71 négyzetméteres, Váci útról közvetlenül is megközelíthető ügyfélteret alakít ki. Az épület második szintjét teljes egészében elfoglaló irodában közel 300 munkatárs és diák dolgozik majd.

A 2014-ben átadott Váci Corner Offices irodaházat kifejezetten a BREEAM Europe Commercial fenntarthatósági minősítés szabályai szerint alakították, melynek következményeként 2009-ben 78,34%-kal nyerte el a BREEAM “Excellent” Interim minősítést. Ezzel az épület Magyarország “legzöldebbjei” közé, azon belül is a képzeletbeli “zöld” dobogó tetejére került. Az irodaház új bérlőjeként az Intrum Justitia környezetbarát megoldások széles körét élvezheti: az épület kialakítása biztosítja a zéró karbon-kibocsátást, az esővíz összegyűjtését és újrahasznosítását, az elektromos autótöltő állomások elérhetőségét. 

 

Újabb nagy bérlő költözik a Váci Corner Offices irodaházba