Újabb bérleti megállapodásokat kötött a meghatározó ingatlanfejlesztő vállalat

98 000 négyzetméternyi bérbe adott terület öt hazai parkban.

Hat új bérleti megállapodást jelentett be a Prologis közel 98,000 négyzetméterről,  öt magyarországi parkban.


A magyarországi tranzakciók közé tartozik többek között:
• 27 800 négyzetméterről szóló bérleti szerződés megújítása a Geodis-szal, a világ egyik jelentős ellátási lánc üzemeltetőjével, a Prologis Park Budapest-Budaörsben.
• 24 800 négyzetméterről szóló bérleti szerződés megújítása a Schneider Electric-kel, a Budapest-Sziget Prologis Parkban.
 16 000 négyzetméterről szóló új bérleti szerződés a tervezés, gyártás, forgalmazás és értékesítés utáni szolgáltatásokkal foglalkozó cégével, amely egyben az első új bérlő a Prologis Park Budapest M1 megvásárlása óta.
• 12 300 négyzetméterről szóló bérleti szerződés megújítása egy meghatározó egészségügyi szerelpővel a Prologis Park Budapest-Harborban.
 10 700 négyzetméterről szóló bérleti szerződés megújítása az LGI Logistics Group International GmbH logisztikai szolgáltatóval, a Prologis Park Budapest M1-ben.
• 6000 négyzetméteres bővítésről szóló megállapodás az egy logisztikai szolgáltatóval a Budapest-Batta Prologis Parkban, ahol az ügyfél jelenleg összesen 28.600 négyzetmétert bérel.

„A bérlői aktivitás fokozatosan nő a magyar piacon. Jelen tranzakciók bizonyítják, hogy komoly igény mutatkozik a Prologis épületeire és szolgáltatásaira, ráadásul nem kizárólag a meglévő ügyfelek, hanem az új bérlők körében egyaránt.”- mondta Kemenes László a Prologis magyarországi alelnöke.