Új ingatlankezelési vezető a BNP Paribas Real Estate-nél

Várnai Máriuszt nevezték ki a BNP Paribas Real Estate Magyarország ingatlankezelési vezetőjévé. Magyarországon a BNP Paribas Real Estate ingatlankezelés és ingatlanérték maximalizálás területeken nyújt teljes körű szolgáltatást.

Várnai MáriuszVárnai Máriusz tizennégy év tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi ingatlanpiacon. Korábban a Cushman & Wakefield munkatársa volt, ahol az ingatlan és vagyonkezelési osztályon az irodákért felelős vezető szerepét töltötte be. Máriusz mérnökként végzett a Budapesti Műszaki Főiskolán, majd mester fokozatot szerzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Real Estate képzésén.

 

 „Célunk, hogy ügyfeleinknek a lehető legmagasabb szolgáltatást nyújtsuk az ingatlankezelés területén. Teljes körűen kezelünk és üzemeltetünk bevásárlóközpontokat, irodákat és logisztikai ingatlanokat, biztosítva ezáltal az épületek értékének maximalizálását, az ügyfél által felállított célok szerint. Az átlátható eljárásoknak és az egységesített riport készítési rendszernek köszönhetően a BNP Paribas Real Estate ügyfeleinek lehetősége van arra, hogy üzleti céljaiknak megfelelően, folyamatosan ellenőrizzék ingatlanjaik állapotát és fejlődését”,nyilatkozta Grzegorz Dudziak, a BNP Paribas Real Estate kelet-közép-európai ingatlankezelési vezetője. „Biztos vagyok benne, hogy Máriusz ingatlan piacon szerzett tapasztalata nagymértékű többlet értéket teremt ügyfeleink számára”, tette hozzá Grzegorz Dudziak.

 

 „Tudjuk, hogy ügyfeleink megbízható üzleti partnert keresnek. A BNP Paribas Csoport által nyújtott biztonság és folyamat struktúra, közvetlenül összekötve a helyi szakértelmünkkel és elkötelezettségünkkel, a legmagasabb minőséget nyújtja a piacon”, nyilatkozta Favari Henrik a BNP Paribas Real Estate Magyarország vezérigazgató-helyettese.