Saját otthon 3 millió forint alatt!?

Nem álom ma Magyarországon!

A hírek mostanság nem szólnak másról a hazai lakáspiac tekintetében, minthogy mennyire mentek fel az árak, elképesztő a száguldás, egyes helyeken 20-30%-os az árak növekedése. Ami igaz is, de csak részben! Vannak ugyanis olyan területek és ingatlanok, amiket még mindig aprópénzért kaphat meg akár a költözni vágyó család, akár egy befektető.

Persze egyből rávághatja bárki, hogy de milyen ingatlanok ezek és hol vannak, biztosan nem a Rózsadombon. Az olcsó házak és lakások valóban nem Buda szívében vannak, de azért közel sem érdemes egy közepes állapotú, valamelyik nagyobb megyei jogú város szomszédságában lévő települést leírni, hiszen akár lakni szeretnénk, akár befektetni, sokszor igazi gyöngyszemek között szemezgethetünk.

Az FHB Ingatlan Zrt. kínálatában található több mint 600 eladó otthon közül például több mint 50 darabot hirdetnek 3 millió forint alatt, de ha kicsit tágabbra nyitjuk a pénztárcánk és a fantáziánk, akkor az 5 millió alatti kategóriában már több mint 150 potenciális jelölt között válogathatunk.

Az ilyen ingatlanokra persze, teljesen természetesen, legtöbbször nem árt költeni némi plusz pénzt (1-2 milliót) felújítás gyanánt, akár mi szándékozunk hosszú távon a házban élni, akár kiadási céllal vásároltuk. De ez egy 25 millióba kerülő budai használt polgári lakással sem lenne másképp, úgyhogy ebből a szempontból egyik opció sem élvez sem előnyt, sem hátrányt.
 

De hogy ne csak a szavakon lovagoljunk, lássunk néhány élő példát a korábban említett gyöngyszemekre!


Kis ház Kaposváron

Kaposváron például 2,9 millióért már kaphatunk egy rengeteg lehetőséget rejtő, 62 négyzetméteres családi házat.

További képekért és az adatlapért kattints ide vagy a képre!

kaposvar_2.JPG

 

Vissza a természetbe

Ha valaki végleg megunta a városi életet, ami mostanság egyre divatosabb, és szívesen költözne jó messze a társadalomtól, akkor akár már 2 millió forintért is találhat tanyát, 3000 négyzetméteres telekkel. Ráadásul Petőfiszállás tulajdonképpen Kiskunfélegyháza és Kecskemét agglomerációja, így a hamisíthatatlan vidéki élet mellett elérhető távolságban maradnak a városi szolgáltatások.

További képekért és az adatlapért kattints ide vagy a képre!

psz.JPG

 

Pesti kislakás

Bár eggyel magasabb árkategória, de Újpesten már 7,2 milliós irányáron találhatunk kisebb felújítást igénylő kislakást. Ez a jelenlegi budapesti árakhoz képest kimondottan kedvező egy szinte beköltözhető ingatlanért. Befektetőknek kiváló lehetőség.

További képekért és az adatlapért kattints ide vagy a képre!

up.jpg

 

TOVÁBBI KÜLÖNLEGES AJÁNLATOKÉRT LÁTOGASSON EL AZ FHB INGATLAN HONLAPJÁRA! (X)