Óriási üzlet az üzemeltetőnek

30 ezer négyzetméteres megbízás

Bár nem nagy meglepetés, hiszen a korábbi hírek is erről szóltak, de most hivatalosan is bejelentették, hogy a ConvergenCE vette át a Kálvin Center, a Duna Office Center és a Baross 52 irodaházak ingatlankezelési feladatait.

A cég közleményében azt írja:

A ConvergenCE átvette a Kálvin Center, Duna Office Center és Baross 52 irodaházak ingatlankezelési feladatait. Az összesen 30.000 m2 alapterülettel rendelkező épület portfóliót nemrégiben vásárolta meg egy angliai befektetési alap. Az ingatlanalap helyi vagyonkezelési feladatainak ellátása mellett, a piacon immár 11 éve jelenlevő ConvergenCE nagyon erős property management csapattal is bír: „Így tudjuk biztosítani a lehető legmagasabb szolgáltatási színvonalat mind a tulajdonos, mind a bérlők felé, valamint ezzel segítjük elő az irodaházak teljes bérbeadását és újrapozícionálását.” – mondta Zeley Csaba, a ConvergenCE vagyonkezelési igazgatója.

Hozzátette: “Úgy láttuk, hogy a property management és a vagyonkezelési szolgáltatások egy kézben tartása szinergikus hatású, azaz jelentősen növeli a szolgáltatások minőségét, hozzájárulva a bérlők és a tulajdonosok megelégedettségéhez. Az ingatlan értékének megőrzésében és növelésében ez központi szerepet játszik.”

 

Még áprilisban jött a hír, miszerint az Eiffel Tér Irodaház fejlesztését is lebonyolító ConvergenCE Hungary, azonosította, tárgyalta és vezette a 30 millió eurós befektetést az Europa Capital számára, valamint a továbbiakban a portfólió vagyonkezelője lesz. A ConvergenCE csapata végzi majd az irodaházak felújítási, újrapozícionálási és bérbeadási feladatait.