Nyolcezer négyzetméternyi hosszabbítás az IVG házakban

Közel nyolcezer négyzetméternyi területre hosszabbított bérleti szerződést a legjelentősebb bérlők egyike az IVG által kezelt Infopark E, D és RiverPark irodaházakban.

Az IVG kezelésében álló házak jó félévet zártak: az Infopark E épülete elérte a 86 százalékos, a D épület a 94 százalékos, a RiverPark pedig a 85 százalékos kiadottsági szintet ért el. Több bérleti szerződést kötöttek ebben az időszakban, ezek közül is kiemelkedő az a megállapodás, amelyet nemrég kötött a vállalat egyik kulcsügyfelével. A megállapodás következtében összesen közel nyolcezer négyzetméternyi területet használhat a bérlő, részben szerződéshosszabbítás, részben további terület bővítés következtében.

 

RiverParkA bérlőt képviselő VLK Consulting ügyvezetője, Kalaus Valter szerint a szerződés-hosszabbítás az irodaházak magas színvonalának, jó elhelyezkedésének és a kellőképpen versenyképes hosszabbítási feltételeknek köszönhető.

 

„Ez a szerződés egyértelműen bizonyítja, hogy bérlőink elégedettek az irodaházaink által nyújtott szolgáltatásokkal, a kialakítás magas minőségével. Az IVG-nél kiemelt figyelmet fordítunk bérlőink elégedettségére, szolgáltatásaink magas színvonalára, valamint a kellemes irodaházi közösségek kialakítására. Úgy gondolom ennek köszönhető a magas bérlő-megtartási rátánk”- mondta Madler Attila, az IVG Hungary Kft. asset menedzsere.

 

Az IVG Immobilien AG  18,7 milliárd euró értékű vagyont kezel 18 európai helyszínen. Fő tevékenysége az irodaingatlanok kezelése, az intézményi befektetők számára kínált ingatlanalapok kezelése és a földfelszín alatti tároló kavernák üzemeltetése.