Nemcsak a lakáspiacon pörög a bérbeadás

Az IMMOFINANZ az elmúlt hónapokban több sikeres bérleti szerződést kötött hazai ingatlanportfóliójának közel 50 000 négyzetméteres alapterületére. Ez kb. 7000 négyzetméter új bérleti szerződést, valamint 18 000 négyzetméter irodai és 25 000 négyzetméter logisztikai bérleti szerződés meghosszabítását jelenti.

Több új bérlő költözött a Greenpoint7 irodaházba, közel 4 000 négyzetméter irodai területre kötöttek újabb bérleti szerződéseket, ebből a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal bérelt ki 2 000 négyzetméter területet. A Globe 3 irodaházba is új bérlő érkezett, itt a Ripost média kötött új bérleti szerződést. A Haller Gardens-nek egy újabb, IT területen működő bérlője lett, az Alvicom, valamint egy már meglévő bérlő – a Computacenter – 1 200 négyzetméterrel növelte itt meglévő bérelt területét.

A bérleti szerződések meghosszabbítása a jelenlegi bérlői kör elégedettségének is köszönhető. Amíg 18 000 négyzetméter irodaterületen hosszabbították meg a bérlők a bérleti szerződéseiket az Átrium Park, Greenpoint7, Haller Gardens, Xenter13 és a Szépvölgyi Business Park területein, addig további 25 000 négyzetméteren hosszabbítanak a jelenlegi logisztikai bérlők is. Az OPEL SOUTHEAST EUROPE úgy döntött, hogy a Budapesthez közeli Budaörsön található LOG.IQ Camel Parkban több mint 12 000 négyzetméteres területet bérel újabb öt évre, valamint a Törley Pezsgőpincészet is meghosszabbította szerződését a LOG.IQ Dunaharasztiban több mint 12 000 négyzetméteren, szintén további öt évre.