Londoni siker a Magyarországon is aktív ingatlanos cégnél

Rangos szakmai díjat kapott új fejlesztéséért a HB Reavis.

A 2013-as londoni piacra lépését követően az idén már két rangos iparági díjat is elnyert a HB Reavis, a Váci Corner Offices fejlesztője.

A 33 Central projektet két kategóriában is jutalmazták az egyesült királysági Property Awards díjátadón. Az építészeti kategóriában London legjobb irodaépületének járó díj elnyerése mellett, „kiemelten elismert” értékelést kapott az egyesült királyságbeli irodafejlesztések között.

A 33 Central a HB Reavis kiemelt irodafejlesztési projektje a londoni City szívében, kevesebb, mint egy perc sétára a London Bridge-től és a Bank of England-től.

A tervek szerint 2017-ben átadásra kerülő irodaház 9 szinten összesen mintegy 21 000 négyzetméter „A” kategóriás irodahelyiséget kínál majd, az 1000 négyzetméteres tetőteraszról a Temzére és London más ikonikus nevezetességeire, a Szent Pál-székesegyházra és a Shard épületére nyíló kilátással. A londoni John Robertson Architects építésziroda által tervezett épületet a HB Reavis csapata a legszigorúbb normáknak megfelelően építi fel, hogy megfeleljen a BREEAM „kiváló” minősítés elvárásainak.