Két új bérlőt köszönt a Margit Palace

Vezető európai sportszer forgalmazó és vasúti szállítmányozó cég választotta a budai irodaházat.

Az európai mind magán, mind állami vasúti szállítmányozással foglalkozó, német tulajdonú VTG Rail Logistics 2013 decemberében vette birtokba 337 négyzetméteres új területét.

 

Margit PalaceEurópa egyik vezető sportszer forgalmazó vállalata, Spar Austria tulajdonában lévő Hervis Sports, 400 négyzetméter területet vett birtokba a Margit Palace irodaházban, 2014 februárjában.

 

 „Ez a két új tranzakció bizonyítja, hogy a Margit Palace kitűnő elhelyezkedése és minősége továbbra is vonzó a bérlők részére.” mondta Zeley Csaba, a ConvergenCE vagyongazdálkodási igazgatója. A ConvergenCE több mint 6 éve nyújt vagyongazdálkodási szolgáltatásokat a épület tulajdonosa, a JP Morgan részére.

 

“A Margit Palace továbbra is keresett azon bérlők körében, akik könnyen elérhető, vonzó irodát keresnek Budapesten. Bízunk benne, hogy rövidtávon, a JP Morgan flexibilitásának köszönhetően a fentiekhez hasonló további új bérlőket üdvözölhetünk majd az épületben.” mondta a Margit Palace kizárólagos bérbeadó ügynöksége és üzemeltetője, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának bérbeadási vezetője, David M Johnston.

 

A 17,600 négyzetméteres Margit Palace, 200 méterre fekszik a Dunától, a Margit híd budai hídfőjénél, kellemes környezetben. Az ötemeletes épület A kategóriás irodaterületet kínál, két mélygarázsszinten több mint 250 parkolóhellyel.