Hosszabbítanak és bővítenek a vecsési logisztikai park bérlői

Közel 10.000 m² tranzakció került lezárásra, az Airmax Cargo pedig duplázott!

Közel 10.000 m2 tranzakció került lezárásra a 90%-os bérbeadottságú, jelenleg 30.000 m²-es Airport City Logisztikai Parkban, melyet javarészt a meglévő bérlők hosszabbításai és bővülései tettek ki. A 2008-ban átadott park 3 sikeres fázist valósított meg. Jelenleg is folyamatos tárgyalások folynak a fennmaradó öt újabb ütem beindítására, mely 40.000 m² fejlesztési területet kínál.

Az Airport City Logisztikai Park megújította megállapodását az AIRMAX Cargo Budapest Zrt.-vel, mely alapján a független, különleges bánásmódot igénylő speciális áruk légi, tengeri, és közúti szállítmányozásában erős magyar cég megduplázta jelenlegi irodaterületét és hosszú távú szerződést kötött az immár közel 3000 m²-es bérleményre vonatkozóan.

A vállalkozás kiterjedt logisztikai szolgáltatásai keretében az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) által sikeresen auditált, szabályozott hőmérsékletű gyógyszerraktárában tudja gyógyszer-nagykereskedő partnerei készítményeit szakszerűen kezelni és tárolni. Az Airmax Cargo speciális kialakítású egységeire kötött bérleti szerződések létrejöttében a CPI Hungary Kft. közbenjárása is nagy szerepet játszott.

A “C” és “D” épületekben további 7000 m² került hosszabbításra, melyet amerikai, kuvaiti, és hazai, szállítmányozással, spedícióval, logisztikával és nagykereskedelemmel foglalkozó cégek tranzakciói tesznek ki.

A fejlesztő 3 további vállalattal is tárgyalást folytat, bízva abban, hogy az Airport City újabb fázisának fejlesztése elkezdődhet 2016-ban.