Ha cégének van ingatlana, ezt a könyvet vegye meg!

Egyedülálló, hiánypótló könyvvel rukkolt elő a legnagyobb nemzetközi ingatlanos szervezet, az RICS magyarországi szervezete. A Költségjéghegy című könyv vállalatvezetőknek szól, gyakorló ingatlanosok tollából: mihez kezdjenek a vállalatok az ingatlanvagyonukkal, hogyan optimalizálják ingatlanköltségeiket, hogyan hozzák meg ingatlanos döntéseiket – többek között ezekre a kérdésekre ad választ.

A könyv menedzsment szemléletű üzenetei kimondottan olyan vállalatvezetőknek szólnak, akik kevés gyakorlati tudással rendelkeznek az ingatlanok vállalatirányításban betöltött szerepéről. A kiadvány néhány kiemelt témakörön keresztül tárja fel az ingatlanok szerepét a vállalatgazdálkodásban, úgymint az “ingatlankitettség”, “ingatlanlábnyom” vagy az “ötödik erőforrás”.

A Költségjéghegy című könyv az RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) magyarországi szerzőinek tollából, a Portfolio gondozásában jelenik meg. A könyvet kilenc, a vállatok ingatlangazdálkodási gyakorlatát kívülről és belülről ismerő, évtizedes tapasztalattal rendelkező szerző írta: Baross Pál, Barts J. Balázs, Bérczi László, Décsi Gábor, Dr. Hajnal István, Fábri Gabriella, Kalaus Valter, Scharle András, Szijártó Péter.

Ide kattintva rendelheti meg kényelmesen a Portfolio könyvesboltjából!

A kiadvány előzetes megrendelés nélkül megvásárolható személyesen készpénzért a Portfolio szerkesztőségében is munkanapokon 8:30 és 17 óra között (1033, Budapest, Polgár u. 8-10).

Ha cégének van ingatlana, ezt a könyvet vegye meg! Az egyes fejezetek szerzői gyakorló  ingatlanos szakemberek, akik ebben a  kötetben ugyan más és más szakterületről  érkezve osztják meg a tapasztalatukat az  ingatlanok szerepéről a modern  vállalatirányítási rendszerben, de üzenetük  arról, hogy mit kell tudnia egy  vállalatvezetőnek az ingatlanról,  néhány tanácsban összefoglalható:


 1. Légy tisztában a vállalatod teljes  “ingatlanlábnyomával”! 
 2. Keress a portfólió elemeire összehasonlító      költség- és termelékenységi adatokat! 
3. Keresd a portfólió flexibilitási opcióit! 
4. Értsd meg a portfólióval kapcsolatos vállalati kockázatokat! 
5. Döntéseidben támaszkodj ingatlanra szakosodott tudásra! 
6. Vedd a portfóliód környezetterhelő lenyomatának csökkentését stratégiai céljaid közé!