Gigatranzakció Kelet-Magyarországon

Az év eddigi legnagyobb ingatlanberuházásának keretében a Révész Holding Zrt. megvásárolt egy 10 hektáros területen fekvő, 40 000 négyzetméteres logisztikai csarnokot Nyíregyházán. Az eladó a brit Rubik Ventures cég volt, az akvizícióra a Révész Holding Zrt. egyre növekvő megrendelésállománya miatt volt szükség.

A csoport új, ingatlanüzletágának másik tevékenységi köre az ingatlanfejlesztés és -működtetés. A Révész Holding Zrt. az elmúlt hetekben állapodott meg az ország legjelentősebb távközlési szolgáltatójával, a Telekommal. Ennek keretében a távközlési cég nyíregyházi központját vásárolta meg a Révész Holding Zrt., majd ezt követően a Telekom visszabérli egykori ingatlanjait. A megállapodás értelmében 10 5 évre veszik bérbe az épületeket a Révész Holdingtól, amely cég végzi majd az üzemeltetési feladatokat is. A Révész Csoport ingatlanportfóliójába tartozik ezeken kívül két nyíregyházi szálloda is.

A Révész Bálint tulajdonában lévő cégcsoport 2014-es árbevétele 21 milliárd forintra nőtt, a nyereség pedig várhatóan 1,5 milliárd forint körül alakul.