Elkelt az Atlanta Center

Az Atlanta Center a CE LAND közreműködésével ismerte meg új tulajdonosát.

Atlanta CenterA korábbi tulajdonos, a Volksbank Real Estate Services (VBRES) 2013 elején bízta a törökbálinti Atlanta Center képviseletét a CE LAND-ra, azzal a céllal, hogy az épület újrapozícionálásával, a meglévő bérlői kör megtartásával és bővítésével egy potenciális befektetési lehetőséggé változtassa az ingatlant. A több mint tizenhatezer négyzetméteres kiadható területtel rendelkező épület egy harmincezer négyzetméteres telken található az M0-M1-M7-es autópályák találkozásánál.

 

A CE LAND által kidolgozott újrapozícionálási koncepció alapján sikerült körvonalazni, hogy milyen irányban érdemes fejleszteni az ingatlant és a bérlői mixet. „Legfőbb célunk, nem csupán a leendő bérlők számára érdekessé tenni az épületet, hanem a potenciális befektetőknek is megmutatni, hogy milyen lehetőségek rejlenek az Atlanta Centerben, valamint a környéken.”– nyilatkozta Széll Csaba, a CE LAND ügyvezető igazgatója.

 

A CE LAND néhány hónapja mutatta be azt a partnert, akivel egy gyors tárgyalási szakaszt követően, 2014. augusztus első napjaiban eredményes megállapodását kötöttek.