Eladósorba került az MSZP ékköve

Árulják a VI. kerületi Jókai utcai székházat a szocialisták – mondta a Népszavának Katona Tamás pártigazgató. A kínálati ár egyelőre nem ismert.

A lap pénteki számában arról ír, hogy a következő hetekben a frakcióval kapcsolatban állók, közöttük a sajtóosztály munkatársai a Képviselői Irodaházba költöznek, a pártmunkát végzők pedig a Villányi úti konferenciaközpont és szabadegyetem épületébe. Miután az eladás, amelyről már folynak a tárgyalások, akár évekig is eltarthat, még nem ürítik ki a Jókai utcai székházat.

A rendezvényeket viszont ezentúl a XII. kerületi konferenciaközpontban tartják, Katona Tamás szerint a Jókai utcában erre amúgy sem volt hely. A lap szerint arról, hogy a Jókai utcai székházat el akarja adni az MSZP, hónapok óta beszélnek. A jelzáloghitellel terhelt épület komoly teher a kétmilliárd forint adóssággal küzdő pártnak.

A Jókai utcai épület leginkább egy B irodaház kialakítására lehet alkalmas, A kategóriás környezetben. Az ingatlanra egyébként 800-1000 millió forint közötti értékű svájci frank alapú hitelt vett fel a szocialista párt.

A képre kattintva az irodaterkep.hu kínálatában szemezgethet a környék irodaházai között. 

Eladósorba került az MSZP ékköve