Egyesíti erőit a Colliers és az S IMMO

A Colliers International két új kizárólagos mandátumot szerzett az S IMMO Magyarország portfóliójából: A Pódium Irodaházat, amely most először került a spekulatív irodapiacra, és „az év irodaháza” címet viselő Blue Cube-ot.

PódiumA Pódium egy 5 700 négyzetméteres, teljesen megüresedett modern irodaház a VI. kerület szívében. A környező színházak, szórakozóhelyek analógiára elnevezett ház 1993-ban épült. Kitűnő választás azoknak a bérlőknek, amelyek a belváros lüktetésében szeretnek dolgozni. Kiváló tömegközlekedés, szolgáltatásokkal bővelkedő környék érvel a ház mellett, ráadásul a ház felújítása és kialakítása akár a bérlő igénye szerint is történhet, ha időben érkezik.

 

 

A Blue Cube irodaház 2002-ben épült és 2013-ban teljes átalakításon ment át. Az új gépészettel együtt megújított épületirányítási rendszer, az átalakított alaprajzok, a hatékony irodaterek és az új design (homlokzat és belső közös területek) mind egy sikeresen újrapozícionált és versenyképes épületet eredményeztek a Váci úti irodafolyosón. A már meglévő fő bérlője és pár kisebb mellett további 3 590 m2 szabad irodaterületet kínál 2 szinten. A Gyöngyösi utcai metró közelsége, a szomszédos Duna Plaza lényeges elemek az „Év Irodája” közönségdíjas irodaház választásánál.

 

 

„Úgy gondoljuk, hogy a bérlőkkel tartott személyes kapcsolatunk és rugalmasságunk mind hozzájárulnak ahhoz, hogy bérlőink a mi házainkat választották. A bérlővel szembeni rugalmasság minden értelmében kulcsszó számunkra! – mondta Sermer Katalin az S IMMO csoport ügyvezető igazgatója.

 

„Izgatottan várjuk a közös munkát ezen a két házon az S IMMO-val. Lehetőségeket látunk a Pódium irodaházban, amely jó pár évig nem volt a piacon; valamint a Blue Cube-ban is, amelyet újra kell pozícionálnunk, és tudatosítani az emberek fejében, hogy 3 590 összefüggő négyzetméteren kínál A kategóriás irodatereket.” – tette hozzá Tim Hulzebos a Colliers International Magyarország ügyvezető igazgatója, aki örömét fejezte ki, hogy az S IMMO ismét egy nemzetközi ingatlan céget választott a közös munkára.