Bérbeadások hada a fővárosban

Az IMMOFINANZ Group számos bérleti szerződést írt alá, több mint 8000 négyzetméteren, hazai iroda és logisztikai ingatlanjaiban. Minden bérleti szerződés legalább három éves időtartamra szól.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának felügyelete alá tartozó Tempus Közalapítvány 2000 négyzetméteres irodát bérel a VII. kerületi, környezetbarát, “A” kategóriás, kiváló közösségi közlekedési kapcsolatokkal rendelkező Greenpoint7 irodaházban. Egy másik kormányzati szervezettel is sikeres megállapodás jött létre egy 2500 négyzetméteres iroda bérlésére a II. kerületi Central Business Centerben. Az IMMOFINANZ Group épp most kezdett bele az épület műszaki felújításába – a Greenpoint7 irodaházhoz hasonlóan – a “BREEAM In Use” minősítés megszerzésének érdekében.

Az IMMOFINANZ az ADR Logistics különleges igényeinek is eleget tett, különösen érzékeny és gyógyszeripari termékek tárolásra alkalmas helyiségeket biztosítva a számukra. A Pharmapark-ban 2700 négyzetméteres speciális raktárt, valamint egy 300 négyzetméteres irodai területet vettek bérbe. A Clusterhaus, amely startup vállalkozások támogatásával foglalkozik a XIII. kerületi Árpád Centerben nyitotta meg első, 700 négyzetméteres magyarországi irodáját. Mindezeken túlmenően, különböző IMMOFINANZ irodaházakban, több kisebb alapterületű irodát is hosszabb távra bérbe adtak partnereik számára, többek között a Hay Group számára, aki 200 négyzetmétert bérel.