A General Motors hamarosan nyíló szolgáltatóközpontja a Váci Corner Offices irodaházat választotta

A HB Reavis magyarországi vállalata, hosszú távú bérleti szerződést kötött a General Motors, hamarosan nyíló pénzügyi és számviteli szolgáltató központja. 1200 négyzetméteres budapesti presztízsirodáját várhatóan 2015 májusában foglalja el. A tranzakció során a bérlőt a Colliers International képviselte.

„A kiválasztásban a legfontosabb szempont a munkavállalói elégedettség volt, amit az épület megközelíthetősége, környezettudatossága és magas színvonalú szolgáltatásai biztosítanak. Továbbá fontos volt az alaprajz, belső terek kreatív kialakítása, ami az Y generáció dolgozói napi működését támogatja.”– nyilatkozta Mazsaroff Kata, a Colliers International iroda bérbeadási üzletágának igazgatója.

 

A Váci Corner Offices legfelső, nyolcadik szintjén kialakított 1200 négyzetméteres iroda három terasszal biztosít teljes kilátást az épület környezetére, valamint az irodaház belső kertjére is. A nyitott terű irodát, ahol a beköltözéskor több mint száz fő dolgozik majd, kreatív és a vállalat tevékenységéhez kapcsolódó fiatalos dizájnnal alakítják ki. A Váci úti irodafolyosó szívében az épület a Forgách utcai metróállomás közvetlen közelében található, így mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyen elérhető, valamint a közelben található kerékpárutak közül a legnagyobb, Duna-menti kerékpárút is összeköttetést nyújt a biciklivel közlekedők számára.

 

„Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a Váci Corner Offices irodaházat választotta székhelyéül a GM, az Egyesült Államok egyik legnagyobb autógyártó vállalatának újonnan nyíló szolgáltatóközpontja. Bízunk benne, hogy új bérlőnk jól fogja érezni magát irodaházunkban, amely a kiépítésére kerülő kreatív, magas presztízst képviselő irodájukhoz kitűnő környezetet biztosít” – mondta Radnóty Zoltán a HB Reavis Csoport magyarországi vállalatának ügyvezetője.

 

“Hamarosan nyíló GM szolgáltatóközpontunkszékházának kiválasztásánál fontos kritérium volt, hogy fiatalos és kreatívan alakítható, könnyen megközelíthető ugyanakkor környezettudatos irodaházat találjunk, amely összhangban van vállalatunk fenntarthatóság iránti törekvéseivel. Célunk, hogy tevékenységünk minden területén munkatársaink számára olyan feltételeket teremtsünk, melyben kellemesen telik a munkával töltött idő” – mondta el Karli Róbert a GM újonnan nyíló GM szolgáltató központ vezetője.

 

A Váci Corner Offices 78,34%-kal nyerte el a BREEAM „Excellent” Interim minősítését, mely az épületet a képzeletbeli „zöld” dobogó tetejére emeli a Magyarországon minősített épületek között. Az irodaház új bérlőjeként a GM szolgáltatóközpont környezetbarát megoldások széles körét élvezheti: az épület kialakítása biztosítja a zéró karbon-kibocsátást, az esővíz összegyűjtését és újrahasznosítását, az elektromos autótöltő állomások elérhetőségét.