A CBRE GLOBAL INVESTORS üdvözli a Heinekent a Budapesti Liget Centerben

A CBRE Global Investors, a CBRE Property Fund Közép-Európa (PFCE) nevében bejelenti, hogy a Heineken hosszú távú bérleti szerződést írt alá a budapesti Liget Centerben, és április elején beköltözött az 1800 négyzetméteres első osztályú irodába.

A Heineken magyarországi központja költözött a Liget Centerbe, miután az irodát ennek megfelelően, alaposan átalakították és felszerelték. 
 
A Liget Center 1948-ban épült műemlék épület, Budapest szívében található. Bruttó bérbe adható területe 7168 négyzetméter. Erick van Egeraat holland építész 2000-ben teljesen felújította. Az épület rendelkezik a fenntarthatóság bizonyítványaival, mint például az egész épületben megvalósuló szelektív hulladékgyűjtés, elektromos autó töltőállomás a mélygarázsban, valamint a természetes fény maximális felhasználása. 
 
Martin Sabelko, a CBRE Global Investors Közép- és Kelet Európáért felelős ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: “Nagyon örülünk, hogy a Heinekent a Liget Centerben üdvözölhetjük. Az irodaház teljesen megtelt, 100% bérelt, ami úgy érzem, bizonyítja azt, hogy ez egy egyedülálló helyszín, kilátással Budapest legnagyobb parkjára és egy belső udvarral, amit bérlőink szabadidejükben élvezhetnek.”