50%-os forgalomnövekedés éves szinten? (x)

Vajon melyik ez az üzletág?

Az ingatlanszektor növekedése, a gazdaság felpezsdülése, a cégek növekvő igényei számos kapcsolódó ágazat innovációját eredményezte az elmúlt években hazánkban, melynek egyik legjobb példája az irodaszer ellátás és az ABCONLINE.HU.

Cégek, melyek többek között az irodák teljes körű ellátására fókuszálnak, hogy lehetőség szerint partnereik mindent egy helyről, kompromisszummentesen tudjanak beszerezni olyan növekedés elérésére is képesek, melyet sokan nem is gondolnánk. Az előny azoknál a vállalatoknál van, melyek felmérve a rohanó gazdaságunk és az internet által biztosított lehetőségeket, ezeket kihasználva online szolgálják ki ügyfeleiket, így egy cég napi működéséhez nélkülözhetetlen eszközöket (irodaszer, kávé, tej – és minden ami egy irodának kell) a legszélesebb spektrumban, minden igényt kielégítve biztosítanak a piaci árak alatt, akár csak néhány kattintással.
 

Czeke Attila – az abconline.hu tulajdonosa – szerint a növekedés titka az ügyfélbarát megoldásokban, az ügyfelek változó igényeinek kiszolgálásában, és persze az árakban van. A verseny már ott tart, hogy másnapra kell tudni teljesíteni a rendeléseket, ingyenes szállítással (10.000 Ft felett), akár 30 napos halasztott fizetéssel. Más konkurens cégekkel összehasonlítva a vevők 15-20%-os megtakarítást tudtak elérni abban az esetben ha minden szükséges dolgot náluk rendeltek meg. A konkurens cégek -ahogy az a kereskedelemben szokás – tényleg versenyképes áru, úgynevezett behúzó termékeket ajánlanak, miközben a kapcsolódó termékek árrései magasabbak, így az összrendelési érték végül is többe kerül, mint ha náluk vásárolnának a megrendelők. Lehetőség van egyedi árképzésre (nagy mennyiségek esetén) illetve féléves, vagy éves ártartási garanciára is, mely napjainkban szintén igen közkedvelt és előnyös. Akik ezt egyszer felismerték és kipróbálták, rendszeres partnereikké váltak – tette hozzá. (x)