25 éves az InfoGroup Cégcsoport

25 évvel ezelőtt dr. Székely István többedmagával indította útjára azt a vállalkozást, amely mára Magyarország egyik legjelentősebb családi tulajdonú ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportjává nőtte ki magát.

Az InfoGroup, avagy INFO csoport neve máig őrzi az első időszak tevékenységére utalóan az ingatlanforgalmazás kifejezést. 
 
Kezdetben projektmenedzserként olyan jól ismert beruházások előkészítésében vett részt a társaság, mint a budaörsi Terrapark és a mellette található bevásárlóközponti terület kialakítása. Ezt követően jórészt saját fejlesztési kockázatra több mint ezer lakás építése fűződik a cégcsoport nevéhez, amivel az ország egyik legnagyobb lakásfejlesztőjének számított.  
 
Az ezredforduló a vállalkozás életében is jelentős változásokat hozott.  Új piaci szegmensekkel bővült a portfolió: irodai célú és ipari ingatlanok építésével, értékesítésével és üzemeltetésével. A Bartók Udvar irodaépület együttes, a Polgári és Karcagi Ipari Parkok, valamint a Polgári Logisztikai Központ megépítésével az InfoGroup nagy sikerű, változatos és összetett ingatlanállományt hozott létre.  A Polgár Ipari Park 2011-ben az év ipari parkja címet is elnyerte. 
 
2012-től a cégcsoport ismét bővítette működési területét. Komplex ipari beruházásokban 
tulajdonosként vállalt szerepet, elsősorban a hulladékkezelési és a műanyagipari piacon. Mindezek mellett az InfoGroup – befektetési és menedzsment tudását kamatoztatva – kockázati tőkebefektetésekben is aktívan részt vesz 2013 óta.
 
A tulajdonosi-vezetői körben két generáció tapasztalata és tudása biztosítja a cégcsoport jövőjét, a további célok elérését. Hosszú távú gondolkodás, megbízhatóság és korrektség, valamint folyamatos értékteremtésre való törekvés – ezek azok az alapelvek és értékek, amelyek meghatározzák az InfoGroup mindennapjait. Ugyanakkor a cégcsoport igazi erejét felkészült, ütőképes és folyamatosan fejlődő csapata jelenti.
 
 
Az InfoGroup Csapata