1100 négyzetméternyi területet adott bérbe a Roosevelt 7/8 irodaház

A második negyedévben három új bérlőt üdvözölt a Roosevelt téri irodaház, egy meglévő bérlő pedig további területtel bővítette irodáját. Újdonság, hogy a napközben megszokott színvonalon üzemelő földszinti étterem egy itthon még egyedülálló, hibrid koncepció megvalósításával mostantól esténként a BADGIRLZ bár és szórakozóhelynek ad otthont.

Az utóbbi hónapok pozitív irodapiaci hangulatát erősíti a központi üzleti negyedben levő GLL irodaház, a Roosevelt 7/8, amely három új bérlővel  és egy bővítéssel túllépte a 92 százalékos bérbeadottsági szintet. Az új bérlők pénzügyi, üzleti szaktanácsadás és IT szektorban tevékenykednek.

 

A müncheni alapítású GLL Asset Managere, Balázs Bence szerint nő az igény a minőségi irodai szolgáltatások iránt. A tapasztalatok alapján a kiváló lokáció, jó megközelíthetőség és az épített környezet által nyújtott kényelem egyre több bérlő számára fontos, akik racionális keretek között, az átlagosnál valamivel magasabb költséget is hajlandók fizetni ezért. A GLL által üzemeltetett prime irodaházak kihasználtsága a prémium bérleti költségek ellenére is átlag feletti. Jelenleg mind a Roosevelt 7/8, mind a Bank Center 92% feletti kihasználtsággal működik.

 

RooseveltA Roosevelt 7/8 irodaház a főváros központi üzleti negyedében a Lánchíd pesti hídfőjénél, prominens, magas presztízsű irodaház, amely minőségi szolgáltatásokkal és hatékony energiahasználattal vonzza a bérlőket. A folyamatos beruházások és az elsőrangú üzemeltetés mellett az irodaház tavaly hűségprogramot is indított a bérlők számára.

 

A bérlői igények teljes körű kiszolgálása érdekében debütált a  Roosevelt-kártya, amelynek tulajdonosai örömmel fogadták a programot, amleynek során a Roosevelt bérlői több mint ötven étteremben, kávézóban, szakboltban és különböző szolgáltatóknál vehetnek igénybe egyedi kedvezményeket. Az irodaház menedzsmentje tovább bővíti a hűségprogram kínálatát, hogy tovább szélesítse a bérlők kényelmi szolgáltatásait az irodaház falain kívül.