Pezsgést hozott a tavasz a kereskedelmi ingatlanok piacán

Hosszabbítások, bővülések és új bérleti szerződések.

Az elmúlt időszakban közel 6000 négyzetméteren történtek hosszabbítások; több mint 600 négyzetméteren bővülések és összesen 800 négyzetméterre kötöttek új bérleti szerződéseket a CA IMMO irodaházaiban, illetve az Aerozone logisztikai parkban.

Új irodai bérlők
Az R70 irodaház 360 négyzetméterére költözik áprilisban az IDBC Creative Solution Kft. működésfejlesztési és CRM piacon dolgozó tanácsadó, informatikai és IT erőforrás outsourcing cég.
Az Infopark A új bérlője az AutSoft Kft. szoftverfejlesztő cég, akik közel 300 négyzetméterre kötöttek bérleti szerződést és hosszú távra kötelezték el magukat.
A Canada Square is új bérlőt köszönthet: a vállalat egy teljes szintre  írt alá hosszú távra szerződést és márciusban birtokba is vette új irodáját.

Irodai hosszabbítások
A Capital Square irodaházban több sikeres tárgyalási folyamatot zártak le. Egyfelől a CBS Property ingatlanpiaci szereplő 200 négyzetméterre hosszabbított, az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe pedig a JLL közreműködésével közel 2000 négyzetméteren hosszabbított hosszútávra az irodaházban. A Bridgestone is meg hosszabbította 200 négyzetméteres bérleményének bérleti időtartamát.
A City Gate irodaházban pedig egy pénzügyi cég hosszabbított közel 200 négyzetméterre.

Irodai bővülések
A Capital Square-ben egy dinamikusan növekvő IT cég további 800 négyzetméterrel bővült, egy technológia tanácsadó pedig közel 300 négyzetméterrel.
Az IP Westben egy irodabútorokat forgalmazó cég a hosszabbítás mellett bővült is.

Hosszabbítások az Aerozone logisztikai parkban
Több cég is a maradás mellett döntött: az Interturbine vegyi nagykereskedő meghosszabbította 120 négyzetméteres irodaterületét, a GSP Global Servíz Kft. szállítmányozó cég és két logisztikai cég pedig összesen 200 négyzetméter irodaterületre hosszabbított a parkban hosszútávra.
A Jusec Biztonsági Szolgáltató Kft. meghosszabbította 250 négyzetméter irodaterületre vonatkozó szerződését és további három évre kötelezi el magát a logisztikai park mellett.
Egy logisztikai cég mind a raktár- mind az irodaterületére meghosszabbította szerződését mindösszesen több mint 800 négyzetméterre és több évre döntött a maradás mellett. Egy magát felfedni nem kívánó vállalkozás több mint 3500 négyzetméteres ratárterületének bérlésére vonatkozóan írta alá a hosszabbításra szóló megállapodást.
Egy gépjárműgyártó cég raktár- és irodaterületére közel 1000 négyzetméteren hosszabbított és bővítette irodaterületét.