Nincs már több hely Biatorbágyon!

Klímák mestere csapott le a logisztikai központ utolsó nagyobb területére.

A JLL a bérbeadó képviseletében egy 9 380 négyzetméteres területet adott bérbe a Rozália Parkban a Gimek Zrt-nek. Ezzel a tranzakcióval a logisztikai park szinte teljes egészében megtelt, csak néhány kisebb terület maradt üresen a galéria szinteken.

A Rozália Parkban a teljes bérbeadható terület 57 000 négyzetméter. A bérlők többsége a logisztikai szektorból érkezett, néhányan a csomagoló-, illetve a gyártó iparból. Az elmúlt két évben a bérleti szerződéseket az ügyfelek 100 százaléka meghosszabbította.

Az utolsó, szabad egység a parkon belül egy különálló épület volt, amelyet teljes egészében a Gimek Zrt. bérelt ki. A bérlemény teljes mérete 9 380 négyzetméter, amely ipari- és iroda területet foglal magában.  

A Gimek Zrt. légkondicionálókat, légkezelő rendszereket és -technikákat gyártó cég. Az elmúlt időszakban a vállalat fokozatosan növekedett, míg végül az előző bérleményük már nem bizonyult elegendőnek, ezért időszerűvé vált a költözés.

A tranzakció során a bérbeadó, Challenger Holding kizárólagos képviselője a JLL volt, míg a Gimek Zrt-t a Colliers képviselte.